AK Parti Van Milletvekili Türkmenoğlu, Bölge Tahmin Uyarı Merkezi İnşaatını İnceledi

Van'ın geleceği için devam eden yatırımları ziyaret eden AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Meteoroji Bölge Müdürlüğü binasını yakından inceledi.

Van 1.05.2024 12:16:51 0
AK Parti Van Milletvekili Türkmenoğlu, Bölge Tahmin Uyarı Merkezi İnşaatını İnceledi
Tarih: 01.05.2024 12:16

Kayhan Türkmenoğlu'ndan devam eden yatırımlarda yakından incelemeler.

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, yürütülen Bölge Tahmin Uyarı Merkezi Binası inşaat alanında bir dizi incelemelerde bulunarak, projenin takipçisi olduğunu gösterdi. Türkmenoğlu, ildeki devam eden yatırımlara ivme kazandırmayı hedeflediklerini ve bu kapsamda sürekli olarak sahada olduklarını ifade etti.

YENİ HİZMET BİNASININ ÖZELLİKLERİ

Van'a kazandırılan yeni Meteoroloji Bölge Müdürlüğü hizmet binası, 13.314,16 metrekarelik bir alanda yükseliyor. Milletvekili Türkmenoğlu, inşa edilen yapıların, 1555 metrekarelik bir hizmet binası ve 870 metrekare büyüklüğünde bir Bölge Tahmin Uyarı Merkezi'nden oluştuğunu paylaştı. İnşaat çalışmalarını düzenli olarak denetlediğini belirten Türkmenoğlu, işçilerle sohbet etme fırsatı da yakalayarak onların emeklerine şahit olduğunu dile getirdi. Süreci sıkı bir şekilde izleyerek inşaatın en hızlı şekilde tamamlanmasını amaçladığını vurguladı.

VAN İÇİN HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDU

Türkmenoğlu, tamamlandığında Van'a hizmet verecek yeni bina ile ilgili olarak "Şehrimize hayırlı olsun" temennisinde bulundu. Yeni hizmet binasının faaliyete geçmesiyle, Van'ın meteoroloji hizmetlerinde daha etkin ve güçlü bir performans sergileneceğini belirtti. Yatırımın şehrin altyapısına ve halka sağlayacağı katkılara dikkat çekti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR