OSB'nin Kalbinde Gelecek Nesiller Yeşerecek: Van'da Yeni Anaokulu Açıldı!

Yeni nesil için eğitim yatırımı: Van OSB'de anaokulu açıldı.

Van 2.05.2024 16:54:00 0
OSB
Tarih: 02.05.2024 16:54 Güncelleme: 04.05.2024 00:26

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL/ Ziya Türk'ün Haberi

Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Anaokulu'nun açılışı Van Valisi Dr. Ozan Balcı, OSB Başkanı Memet Aslan ve şehir protokolünün katılımı ile yapıldı.

VAN'IN EĞİTİM HARİTASINA YENİ BİR İMZA: OSB ANAOKULU

Van'ın eğitime olan bağlılığı güçlenmeye devam ediyor. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) içinde, çocukların geleceğine ışık tutacak yeni bir anaokulu, düzenlenen törenle eğitim hayatına başladı. Vali Dr. Ozan Balcı'nın katılımıyla gerçekleşen açılış, eğitim camiasına ve yöre sakinlerine umut verdi.

VALİ BALCI'NIN EĞİTİM VURGUSU

Vali Dr. Ozan Balcı açılışta yaptığı konuşmada, bölgede hayata geçirilen 111 yeni anaokulu ile eğitime verilen değeri vurguladı. "Anaokulları, Van'ın geleceğine yapılan yatırımlardır," diyen Vali Balcı, eğitimin öncelikli mesele olduğunun altını çizdi. Vali, eğitimcilerin ve destekçilerin çabalarına şükranlarını sundu ve OSB bünyesindeki anaokulunun, bölgedeki kadınlara olan saygının bir göstergesi olduğunu belirtti.

ANAOKULLARI GELECEĞE IŞIK TUTAR

Vali Dr. Ozan Balcı, Van'da eğitimin gelişimine olan katkılardan dolayı memnuniyetini dile getirirken, OSB içinde açılan anaokulunun, bölgedeki kadınların emeklerine duyulan saygının bir ifadesi olduğunun da altını çizdi. Belirttiği gibi, bu girişim Van'daki iş insanlarının çocukları için de büyük fayda sağlayacak. Ayrıca, Vali çocuklarla zaman geçirerek etkinliklerine ortak oldu ve onlara kitaplar hediye etti.

OSB'DEN EĞİTİM ALANINDA GÜÇLÜ ADIMLAR

Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan da, anaokulunun açılışında emeği geçenlere minnettarlığını ifade etti. OSB'nin sadece üretimde değil, yeni neslin eğitiminde de sorumluluk üstleneceğini belirten Aslan, Van Valisi ve diğer yetkililere, bölgenin eğitim alt yapısına verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.

Van'daki bu yeni yatırım, hem çocukların akademik gelişimine hem de OSB'de çalışan ailelerin sosyal hayatına olumlu katkılarda bulunma potansiyeline sahip. Yeni açılan anaokulu ile birlikte, Van OSB'nin eğitim üssü olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini gösteriyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR