Adıyaman’da “Mental Talks Üniversite Buluşmaları” etkinliği

Adıyaman Üniversitesinde, “Mental Talks Üniversite Buluşmaları” adlı etkinlik gerçekleştirildi.Merkez Külliyesi Vehbi Koç Konferans Salonundaki programa konuşmacı olarak katılan Mental HR-Consultancy Direktörü Sinan Yavuz, kariyer planl

Adıyaman 22.02.2019 14:53:59 0
Adıyaman’da “Mental Talks Üniversite Buluşmaları” etkinliği
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 22.02.2019 14:53

Adıyaman Üniversitesinde, “Mental Talks Üniversite Buluşmaları” adlı etkinlik gerçekleştirildi.

Merkez Külliyesi Vehbi Koç Konferans Salonundaki programa konuşmacı olarak katılan Mental HR-Consultancy Direktörü Sinan Yavuz, kariyer planlaması, yetenek keşfi ve yönlendirmesi, mülakat teknikleri gibi konularda öğrencilere bilgiler verdi.

Mülakat uygulamalarının gerçekleştirildiği programda öğrencilere; meslek seçimi, kendini tanıma, yeteneklerini keşfetme, plan yapma, CV oluşturma gibi konularda yardımcı fikirler sunuldu.

Sinan Yavuz ayrıca, Türkiye’de gerçekleştirilen genç yetenek uygulamalarına değinerek istihdam olanakları ve kariyer fırsatlarından örnekler de anlattı. Program, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.
Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR