Aşılı Ceviz Fidanı Satın Al

Aşılı Ceviz Fidanı Satın Al

Yaşam 28.12.2022 15:31:00 0
Aşılı Ceviz Fidanı Satın Al
Tarih: 28.12.2022 15:33

Aşılı Ceviz Fidanı Satın Al

Ceviz fidanları doğru şartlarda ekilmesi durumunda ortalama 400 yıla kadar yaşamaktadır. Aynı zamanda cevizlerin herhangi bir toprak üzerinde yetiştiriciliği gerçekleştirilir. Bu nedenle özel bakıma ihtiyaç duymaz. Cevizler çok suyu sevmezler. Bulunmuş oldukları yerde ki mevsimlik yağışlar yeterli gelecektir. Aşılı ceviz fidanı ömrünün uzun olması için sıcak aylarda dikim yapılmaması önerilir. Özellikle yaz ayları dışında geri kalan 10 ay içerisinde aşılı ceviz fidanı dikimi gerçekleştirilebilir. Bir ekimler yapıldığı andan itibaren 2 yıl içerisinde meyve vermeye başlar. 7 yıl içerisinde ortalama bu tutar 50 kiloya kadar ulaşır. 10 yıldan sonra ise 100 yıla kadar en verimli çağını yaşar. 

Ceviz fidanları hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için Chandler Ceviz Fidanı internet adresinde tıklayabilirsiniz. Ceviz yetiştiriciliği oldukça kolaydır işlemdir. Profesyonellik gerektirmez mevcut kurallara uyulmaması durumunda herkes ceviz fidanlarından verim alacaktır. 

Fidan Çeşitleri 

Aşılı ceviz fidanı çeşitleri içerisinde en fazla tercih edilen ve en verimli olan yan dal verimi olarak da yüksek olarak adlandırılan chandler ceviz fidanı tercih edilebilmektedir.  Bu Ürünler diğer aşılı ceviz fidanı gibi ürünlere oranla biraz daha yüksek fiyata satılmaktadır. Fakat daha verimli oldukları için birçok çiftçi tarafından tercih edilmektedir.  Satın almak istediğiniz fidanları ulaşabilmektir ceviz fidanları hakkında bilgilendirme alabilmek adına profesyonel kişilerden oluşmuş uzman kadrosu ile birlikte Chandler Ceviz Fidanı internet adresinden bilgiye ulaşmak mümkündür. 

 


Anahtar Kelimeler: Aşılı Ceviz Fidanı Satın

YAZARLAR