Çatak'ta Anlamlı Bayram Ziyaretleri: Kaymakam Sakarya Şehitlik ve Aileleri Unutmadı

Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya'dan anlamlı bayram ziyareti: Şehit aileleriyle bir arada!

Van 17.06.2024 21:30:59 0
Çatak
Tarih: 17.06.2024 21:30

ÇATAK KAYMAKAMI ŞEHİTLİK VE AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Van'ın Çatak ilçesine bağlı Kaymakam Sercan Sakarya, Kurban Bayramı'nın manevi atmosferinde unutulmaz ziyaretler gerçekleştirdi. Görevi başında olan kurum amirleriyle bir araya gelen Kaymakam Sakarya, şehitlerin son istirahatgahlarını ziyaret etmekle başladı. Şehit kabirlerine düzenlenen bu anlamlı ziyaretlerde, Sakarya ve beraberindekiler şehitler için dua etti.

ŞEHİT AİLELERİNE MANİDAR ZİYARET

Kaymakam Sakarya'nın ziyaretleri şehit aileleriyle devam etti. Ailelerin evlerine konuk olan Sakarya, onlarla yakından ilgilenerek bu özel günlerinde yalnız olmadıklarını hissettirdi ve bayramlarını kutladı. Bu saygı ve sevgi dolu ziyaretler, şehit aileleri için büyük anlam taşıdı.

ŞEHİT YAKINLARI DEVLETİN KUTSAL EMANETİ

Kaymakam Sercan Sakarya, şehit yakınlarının ve gazilerin, millet ve devlet için büyük ve kutsal birer emanet olduğunun altını çizdi. Bayram sevincini şehit aileleriyle paylaşmanın gurur ve mutluluğunu dile getiren Sakarya, devletin her daim şehit yakınları ve gazilerin yanında yer alacağını vurguladı. Bu ifadelerle birlikte, milletin birlik ve beraberliği vurgusuyla şehit ailelerine verilen destek ve önemin altı çizilmiş oldu.

 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR