Elektrikli El Aletleri İçin ASSUR

Gerek evlerde, gerek inşaat işleri gibi sanayinin muhtelif yerlerinde matkap başta olmak üzere kullanılan birçok el aleti bulunuyor. Bu aletler küçük olmasına rağmen riski yüksek olan cihazlardır. Doğru markalardan alınması gereki

Gündem 15.09.2024 15:06:00 0
Elektrikli El Aletleri İçin ASSUR
Tarih: 15.09.2024 15:08

 

Gerek evlerde, gerek inşaat işleri gibi sanayinin muhtelif yerlerinde matkap başta olmak üzere kullanılan birçok el aleti bulunuyor. Bu aletler küçük olmasına rağmen riski yüksek olan cihazlardır. Doğru markalardan alınması gerekir ki en kaliteli elektrikli el aletleri için doğru adres ASSUR isimli yerli firmadır.

Firma Hakkında Öne Çıkan Bilgiler

1986 yılında kurulan firma, o günden bugüne kesintisiz olarak yoluna devam eden, üst segment bir kuruluştur. Çizgisinden ödün vermeden yoluna devam eden ASSUR mutlak müşteri memnuniyeti ile çalışırken ürün gamı da giderek genişliyor. İstanbul merkezli olan kuruluş tüm Türkiye ölçeğinde hizmet veriyor.

ASSUR Markalı El Aletleri

Firmanın ürün gamında elbette ilk başta matkabın olmasına rağmen bu ürün de kendi içinde çeşitleniyor. Nitekim şarjlı matkap bunlardan bir tanesidir. Ayrıca yine bu grupta elektrikli alçıpan vidalama için olan da vardır. 

Taşlama makineleri, somun sıkma makineleri, kırıcı delici hilti polisaj makinesi, karıştırıcı, tilki kuyruğu, kanal açma makinesi, muhtelif türden değişik gereksinimler için testereler, hava kompresörü, boya tabancası ve ölçüm cihazları vardır. Her bir ürün gamında farklı özellikleri olan el aletleri yer alıyor. Hepsi gerekli kalite kontrol testlerinden geçerek satışa sunuluyor. Ürünler garantili olarak satışa sunuluyor.

Cazip Fiyat Avantajları

Assur markasının tüm ürünlerinde fiyatlar özelliklerine göre belirleniyor. Yani elektrikli el aletinin türü, modeli, kullanılan malzemeler ve bunların miktarı nihai rakama etki eden unsurlardır. Firmaya kendi özel telefon numarası üzerinden fiyatlarla ilgili ya da diğer konularda aranarak sorular sorulabilir.

Değişim ve iade olanaklarını da belli kriterler dahilinde mevcuttur. Yine firma müşterilerine değişik ödeme seçenekleri de sunuyor ve müşteriler kendilerine en uygun biçimde ödeme yapabiliyorlar.

Elektrikli El Aletleri Almanın Kolay Yolu

Markanın hangi el aleti olursa olsun tüm ürünlerinin alınması son derece kolaydır. Eğer firmanın bayisi iseniz o zaman üst sağ köşede yer alan bayi girişi bölümünden bayi girişi yaparak ürün siparişi verebilirsiniz.

Eğer bayi değilseniz yine bu eşsiz ürünlerden en az bir tanesine sahip olmak istiyorsanız o zaman ürünün yan kısmında yer alan telefonla sipariş butonuna basarak sipariş geçebilirsiniz. Bu butona bastığınızda sizden istenen bilgileri doğru bir biçimde girmeniz yeterlidir.


Anahtar Kelimeler: Elektrikli Aletleri ASSUR

YAZARLAR