Mehmet Ali Şalem, 'Van'a hizmet etmekten onur duyarım'

Van'da uzun yıllar İpekyolu İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Ali Şalem, İpekyolu Belediyesi AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı oldu.

Van 23.02.2024 15:32:00 0
Mehmet Ali Şalem,
Tarih: 23.02.2024 15:32 Güncelleme: 23.02.2024 23:43

Yaptığı çalışmalarla Vanlıların gönlünde taht kuran, Şalem, Van’a hizmet etmekten onur duyduğunu belirterek, “Van’ımıza daha iyi hizmet etmek için 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den belediye meclis üyesi adayı oldum. Allah’ın izniyle vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmek için elimden gelen gayreti sarf etmeye devam edeceğim” dedi.

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde çalışmalarına devam eden siyasi partilerin belediye meclis üyesi adayları belli oldu. İpekyolu İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü görevinde vatandaşlar arasında hiçbir ayrım yapmadan çalışan Mehmet Ali Şalem, İpekyolu Belediyesi AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı oldu. 

“HALKIMIZA HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYARIM”

Vansesi Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Şalem, “Yerel seçimlerde AK Parti’den İpekyolu Belediyesi Meclis Üyesi adayı oldum. İpekyolu ilçemizin benim gönlümde bambaşka bir yeri var. Ülkemizde İpekyolu ilçesi nüfus bakımından birçok ilden büyüktür. İpekyolu ilçemizin belediye hizmetlerinde daha iyi hizmet alması için elimden gelen gayreti sarf edeceğim. Bu konuda halkımızdan destek bekliyorum. İpekyolu İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü görevim süresince kimse arasında ayrım yapmadan halkımıza hizmet ettim. Allah’ın izniyle bundan sonra da insanlarımızın sorunlarını çözmek için çalışacağım. Halkımıza hizmet etmekten onur duyarım” dedi.

Vanlılar, Şalem’in İpekyolu Belediyesi AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adaylığına destek vererek, tebrik etti. 


Anahtar Kelimeler: Mehmet Şalem '' hizmet etmekten duyarım'

YAZARLAR