Merve Özbey Sahneyi Bıraktı, Fanlar Şokta: Güvenlik Gerekçesiyle Konseri İptal Etti!

Merve Özbey sahneyi bıraktı. Konser iptal, hayranları şaşkın!

Van 8.07.2024 22:35:29 0
Merve Özbey Sahneyi Bıraktı, Fanlar Şokta: Güvenlik Gerekçesiyle Konseri İptal Etti!
Tarih: 08.07.2024 22:35

SANATÇININ GÜVENLİK KAYGISI SAHNEYİ TERKETMESİNE NEDEN OLDU

Biga ilçesinin Karabiga beldesinde düzenlenen 40. Karabiga Priapos Deniz Festivali'nin en çok beklenen etkinliklerinden biri olan Merve Özbey konseri, beklenmedik bir durumla karşı karşıya kaldı. Cumartesi akşamı sahne alması beklenen ünlü sanatçı, sahneye çıktıktan bir süre sonra güvenlik endişeleri ile sahneyi terk etme kararı aldı. Özbey'in bu ani kararı, festivali izlemeye gelen binlerce kişiyi hayal kırıklığına uğrattı.

FESTİVALDE MAÇ YAYINI İLE MORALLER TAZELENDİ

Merve Özbey'in konserinin iptaline rağmen festival alanında moral bozukluğuna yer verilmedi. Konserin iptal edilmesinin ardından, alana kurulan dev ekran sayesinde binlerce festival katılımcısı Türkiye-Hollanda futbol maçını izleme şansı buldu. Bu etkinlik, konserin iptal olmasına rağmen halkın festival alanından olumlu bir deneyimle ayrılmasını sağladı.

BELEDİYE BAŞKANINDAN ELEŞTİREL AÇIKLAMA

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, yaşanan bu talihsiz olaya dair bir yazılı açıklama yaparak, sanatçının sahneyi terk etmesi kararını eleştirdi. Başkan Elbi açıklamasında halkın meydana gelen duruma tepkisini de dile getirdi, ve mesele tilivizyonda izlenen maç yayını ile bir nebzede olsa hafifletilmeye çalışıldı.


YAZARLAR