Metincan Cici, Vanspor'dan Ayrılıyor: Takımdaki Değişim Dalgası Sürüyor

Vanspor'da dizi gibi ayrılıklar! Metincan Cici de takımdan ayrıldı

Van 2.07.2024 09:00:31 0
Metincan Cici, Vanspor
Tarih: 02.07.2024 09:00

VANSPOR'DA BİR YILDIZ DAHA TAKIMI TERK ETTİ

2024-2024 futbol sezonunda mücadelesine ikinci ligde devam etme kararı alan Vanspor, ardı ardına yaşanan ayrılıklarla gündeme geldi. Takımın önemli oyuncularından Furkan Saki, Muhammed Gönülaçar ve Hasan Bilal'in ardından, sezon ortasında büyük umutlarla kadroya katılan Metincan Cici de ekipten ayrılan isimler arasına katıldı.

METİNCAN CİCİ'NİN VANSPOR SERÜVENİ

2022-2023 futbol sezonunun ikinci yarısında Arnavutköy Belediyespor'dan transfer edilen Metincan Cici, Vanspor forması altında 14 resmi maça çıkarken, 3 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi. Takıma katkı sağlayan Metincan Cici'nin gösterdiği performansa rağmen takımla yolları ayrıldı.

BAŞARILI OYUNCULAR TEK TEK VEDA EDİYOR

Vanspor'un savunma hattındaki kritik ismi Hasan Bilal, önemli bir döneme damga vuran Furkan Saki ve orta sahanın dinamo gücü Muhammed Gönülaçar'ın talihsiz ayrılıklarının ardından, Metincan Cici de Vanspor'la vedalaşan son futbolcu oldu. Takım bu important isimlerini kaybederken, diğer 2. Lig ekipleri kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor.

METİNCAN CİCİ'DEN VEDA SÖZLERİ

Vanspor'dan ayrılık süreci hakkında değerlendirmelerde bulunan Metincan Cici, "Vanspor'un ve Van şehrinin büyük taraftarlarına, başkan ve yönetim kuruluna, takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Burada güzel günler yaşadım ve formayı onurla taşıdım. Şimdi yeni maceralara yelken açma zamanı" sözleriyle duygularını ifade etti.

METİNCAN CİCİ'NİN PROFESYONEL YAŞAMI

1995 yılında İstanbul'da doğan Metincan Cici, genç yaşında Fenerbahçe U19 takımında profesyonel kariyerine başladı. Kariyerinin ilerleyen dönemlerinde Antalya U21 başta olmak üzere birçok takımda forma giydi. Profesyonel kariyerinde toplamda 219 maçta yer alan Cici, 57 gol atıp 5 asist yaparken, 35 sarı ve 1 kırmızı kart gördü. 13,620 dakika sahada kalarak önemli bir süre katkı sağladı. Metincan Cici'nin yarı sezon geçirdiği Vanspor kariyerindeki 14 maçlık süreçte 3 gol ve 2 asistlik katkı da göz doldurdu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR