Tarih: 08.07.2024 21:48

Pınar Altuğ'un Genç Kızı ve Mustafa Sandal'ın Yakışıklı Oğlu Göcek'te Görüntülendi!

Facebook Twitter Linked-in

ÜNLÜ ÇOCUKLARI ALAÇATI'DA!

Türk televizyon tarihinin unutulmaz dizilerinden "Çocuklar Duymasın"ın sevilen oyuncusu Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çiftinin 15 yaşındaki kızları Su Atacan, ünlü pop şarkıcısı Mustafa Sandal'ın 15 yaşındaki oğlu Yaman ile Göcek'te baş başa görüntülendi. Anne ve babalarının şöhretini geride bırakmak üzere olan gençlerin, basın mensuplarını karşılarında görünce nasıl tepki vereceği merak konusu oldu.

GENÇLERİN ŞAŞKINLIĞI

Posta gazetesinde yer alan habere göre; Su Atacan ve Yaman Sandal, tatil atmosferinin keyfini çıkarırken objektiflere yakalandı. Rastladıkları basın mensuplarına karşı oldukça şaşkın oldukları gözlemlenen ikili, ilişkileri hakkında bilgi vermekten kaçınarak "Yeni tanıştık" sözleriyle durumu özetledi. Mustafa Sandal'ın Alaçatı'da verdiği konserde de bir arada eğlenen gençler, bu kez birlikte eğlenirken görüntülendiği belirtildi.

İLK DEFA KAMERAYA YAKALANDILAR

Herhangi bir aşk söylentisi olmaksızın ilk kez birlikte görüntülenen Su ve Yaman ikilisi, durumun sürprizini ve yeni tanışmanın heyecanını yaşıyor gibi görünüyor. Basın mensuplarına "İlk defa birlikte fotoğrafımız çekiliyor" demekle yetinen ikili, şu an için sadece arkadaşlık ilişkilerini vurgulamış oldu. Bu sürpriz karşılaşma, her iki ailenin ünlü çocuklarının ileride nasıl bir yol izleyeceği konusunda merak uyandırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —