Vali Balcı'dan Vanlılara Bayram Mesajı: Hoşgörü ve Kardeşliğin Pekiştiği Günler!

Van Valisi Dr. Ozan Balcı, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Van 16.06.2024 00:40:26 0
Vali Balcı
Tarih: 16.06.2024 00:40

Van Valisi Ozan Balcı, mübarek Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında bütün Vanlı vatandaşların ve İslam âleminin bayramını kutlayarak, bu özel günlerin bütün vatandaşlar tarafından en içten duygularla kutlanmasının önemini vurguladı.

ŞEFKAT VE MERHAMETLE DOLU BAYRAM VURGUSU

"Birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının yoğun şekilde yaşandığı Kurban Bayramı'nın, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik ve dostluğun her zamankinden daha fazla hissedildiği bir zaman olmasını dileyen Vali Balcı, Van halkını acıları paylaşmaya ve dayanışmayı güçlendirmeye çağırdı.

VATANDAŞLARIN HUZURU İÇİN TEDBİRLER ALINDI

Vali Balcı, vatandaşların bayramı huzur ve güven içinde geçirebilmeleri adına ilgili kamu kurum ve kuruluşları tarafından gereken önlemlerin alındığını bildirdi. Özellikle trafik güvenliği konusunda vatandaşların dikkatli olmalarını isteyen Balcı, bayram sevincinin hüzne dönüşmemesi için herkesin trafik kurallarına riayet etmesi gerektiğini hatırlattı.

ŞEHİT VE GAZİLERE ŞÜKRAN

Vali Ozan Balcı, mesajında şehitleri rahmetle anarak, kahraman gazilerimize şükranlarını sundu ve tüm Vanlıların, Türk milletinin ve İslam âleminin bayramını tebrik etti.

VALİ BALCI'NIN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Vali Dr. Ozan Balcı mesajında şu ifadelere yer verdi; 

"Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan Van Valisi Ozan Balcı, "Milletimizin ve İslâm Âleminin hayatında büyük önem taşıyan, şefkat, merhamet ve yardımlaşma duygularının en üst seviyede yaşandığı bir bayramı daha kıymetli Vanlı hemşehrilerimle birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum.


Bu güzel günlerde dargınlık ve kırgınlıkların unutulması, hoşgörü ve dayanışma duygularımızın pekiştirilmesi, kardeşlik ve dostluğumuzun en sıcak şekilde hissedilmesi, acılarımızın paylaşılarak azaltılması için gayret göstermeliyiz.

Valilik olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımız tarafından gerekli önlemler alınmıştır. Bayram sevincimizin bir hüzne dönüşmemesi için, seyahate çıkacak olanlar başta olmak üzere, tüm vatandaşlarımızdan trafikte azami derecede dikkatli olmalarını ve trafik kurallarına riayet etmelerini bekliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, kıymetli Vanlı hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslâm Âleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum." dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR