Van Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne Yeni Atama

Van'da Aile ve Sosyal Hizmetlerin Yeni Kaptanı; İsmetullah Altun!

Van 2.03.2024 14:38:24 0
Van Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne Yeni Atama
Tarih: 02.03.2024 14:38

Van'da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Görevine İsmetullah Altun Getirildi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın yeni atama kararları kapsamında Van Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görev yapacak isim belli oldu. İsmetullah Altun'un atanmasına dair resmi karar Resmi Gazete'de ilan edildi. Böylece Altun, Van'da önemli bir idari pozisyona resmen atandı. Evli ve beş çocuk babası olan İsmetullah Altun, aile yapısıyla da dikkat çekiyor. 

İSMETULLAH ALTUN KİMDİR?

İsmetullah Altun, 1969 yılında Bitlis'te dünyaya geldi. Eğitim hayatına Bitlis'te başlayan Altun, ilk olarak 8 Ağustos İlkokulu'nu, ardından İmam-Hatip Ortaokulu ve Ticaret Meslek Lisesi'nde eğitimini sürdürdü. 1989 yılında Gazi Üniversitesi Ticaret Turizm Eğitim Fakültesi İşletme-Muhasebe bölümüne yerleşti ve 1993 yılında üniversiteden mezun oldu.

İSMETULLAH ALTUN'UN MESLEKİ KARİYERİ

Altun, mezuniyetinin ardından Bitlis Ticaret Lisesi'nde öğretmen olarak göreve başladı. Ardından, 1995 yılında Ardahan Ticaret Meslek Lisesi'nde, 1997 yılında ise Bitlis Ticaret Meslek Lisesi'nde öğretmenlik yaparak eğitim alanında tecrübesini arttırdı. 2009 yılında Manisa-Turgutlu Ticaret Meslek Lisesi'ne transfer oldu. Mesleki kariyerine bir dönüm noktası olarak 2010 yılında Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü'nde devam eden Altun, Bitlis'te İl Müdür Yardımcısı olarak görev aldı ve Aralık 2016 tarihine kadar bu görevini sürdürdü. Ocak 2017'den itibaren İl Müdürlüğüne Vekaleten görev yapmaya başlayan Altun, son atamalarla birlikte Van Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine atandı.

Yeni görevi olan Van Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde önemli sorumlulukları üstlenecek olan Altun, sosyal hizmetler alanında edindiği deneyimlerini şimdi de Van ilinde sergileyecek.

 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR