Tarih: 13.10.2024 23:35

Van Gölüspor'un Deplasman Fırtınası: Zapspor Kalesini Fethetmeye Hazırlanıyor!

Facebook Twitter Linked-in

VAN GÖLÜSPOR'UN ZORLU DEPLASMANI

Bölgesel Amatör Lig'inde ikinci haftası heyecanı devam ediyor. Ligin iddialı takımlarından Van Gölüspor, bu hafta sonu Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor'a ziyaret edecek. Bu sezon ilk galibiyetini kendi evinde alarak morallenmiş durumda olan Van ekibi, dış sahada da puan veya puanlar hedefliyor.

DERBİ MAÇI PAZAR GÜNÜ

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'taki mücadelesinde Van Gölüspor, Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor ile 13 Ekim Pazar günü karşı karşıya gelecek. Merzan Şehir Stadı'nda oynanacak olan bu zorlu müsabakayı, deneyimli hakem dörtlüsü Mehmet Taşdemir, Miraç Kızılkaya, Fatih Tizci ve Murat Kum yönetecek.

HER İKİ TAKIM DA GALİBİYET PEŞİNDE

Her iki takımın da lige galibiyetle başlamış olması, bu karşılaşmayı daha da önemli kılıyor. Van Gölüspor'un güçlü rakibi Doğubayazıtspor'u 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmesi, takımın ofansif gücünü ortaya koyuyor. Öte yandan Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor'un da kendi deplasmanında 90 dakika sonunda 1-0 galip gelmesi, onların da puan kaybetmeye niyeti olmadığını gösteriyor.

MUHTEMEL 11'LER

Zorlu mücadelede Van temsilcisi, tecrübeli oyunculardan oluşan bir kadro ile sahada yer alacak. Beklenen kadro; Serkan Tunar, Mazlum Kural, Aşir Kurt, Salih Tunar, Bedirhan Sağlam, Fatih Karael, Mustafa Baştin, Furkan İnce, Murat Kurnaz, Oğul Ağıl ve Ahmet Yavuz'dan oluşacak.
Karşı tarafta ise Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor'un da iddiasını koruyacak kadrosu; Serkan Aslan, Hakan Erik, Yusuf Daniş, Furkan Türkmen, Furkan Kaya, Hakkı Hakan Özhan, Berat Balık, İzzet Can Daban, Burak Taşdemir, Bayram Doğan Doğruöz ve Mahsum Kartal şeklinde sıralanıyor.

DİĞER MAÇLAR DA NEFES KESECEK

Bu hafta grup içerisinde diğer heyecan dolu karşılaşmalar da oynanacak. Kızıltepespor-Yeşil Vartospor, Batman Kayraspyor-Diyarbakırspor, Şırnak Petrolspor-Erganispor, Bitlis Özgüzelderespor-Sur Belediyespor müsabakaları ve Doğubayazıtspor-12 Bingölspor, Iğdırspor-Kurtalanspor maçları da futbolseverlerin beğenisine sunulacak. Ligde henüz erken olmasına rağmen her puanın kıymetli olduğu bu haftalarda, takımların sahadaki performansları merak konusu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —