Tarih: 08.07.2024 19:14

Van İl Sağlık Müdürü Tosun'dan Tüp Bebek Merkezi Müjdesi

Facebook Twitter Linked-in

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Van'a Üreme Teknikleri Merkezi Kuruluyor.

VAN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN HEYECAN VERİCİ HABER

Van İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan toplantıda, şehrin önemli sağlık projelerine ilişkin önemli gelişmeler paylaşıldı. Toplantıda, şehre kazandırılacak olan Üreme Teknikleri Merkezi'nin detayları kamuoyuna duyuruldu.

GELECEK AY İNŞAAT BAŞLIYOR

Toplantıya başkanlık eden Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun liderliğindeki değerlendirme toplantısında, Van'ın sağlık hizmetlerine katkı sağlayacak yatırımlar sobre konuşuldu. Üreme teknikleri merkezinin, kapsamlı bakım onarım ve revizyon çalışmalarının ardından tamamlanarak, inşaat aşamasına gelecek ay başlanacağı müjdelenerek, Van halkına sevindirici bir haber verildi.

TOPLANTIDAN DETAYLAR

Toplantıda, Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun'un başkanlığında, hizmet başkanları ve mühendis-mimarlar eşliğinde, kenti etkileyecek yatırım, bakım, onarım ve yapısal güncellemeler ele alındı. Özellikle Van'a kazandırılacak üreme teknikleri merkezi (tüp bebek) konusundaki işlemlerin hızlı bir şekilde ilerlediği ve merkezin yapımına ilişkin sürecin gelecek ay içerisinde başlayacağı vurgulandı.

Bu merkezin Van ve çevre illerde yaşayan vatandaşlar için büyük önem taşıdığı, yardımcı üreme teknikleri konusunda ihtiyaç duyan ailelere umut olacağı belirtildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —