Van İl Sağlık Müdürü ve İl Göç İdaresi Müdürü, Geri Gönderme Merkezi'ne Bayram Ziyareti Yaptı

Van İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Muhammed Tosun, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Muhammed Taha Bostancı ve Başkan Yardımcısı Uzm.Dr. Emine Gülçin Ay, Geri Gönderme Merkezi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Van 8.04.2024 15:53:07 0
Van İl Sağlık Müdürü ve İl Göç İdaresi Müdürü, Geri Gönderme Merkezi
Tarih: 08.04.2024 15:53

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Muhammed Tosun, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Muhammed Taha Bostancı ve Başkan Yardımcısı Uzm.Dr. Emine Gülçin Ay, Geri Gönderme Merkezi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyarette, Van İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarının bayram vesilesiyle merkezde kalan çocuklar için gönderdiği hediyeler takdim edildi.

Ziyarete İl Göç Müdürü Fırat Güreş ve Geri Gönderme Merkezi Müdürü Selim Tayboğa da katıldı. Ziyaretin amacı, merkezde ikamet eden göçmenlerin bayramını kutlamak ve sunulan sağlık hizmetlerini incelemekti.

Müdür Tosun, ziyaretlerinin temel hedefinin, Geri Gönderme Merkezi'nde yaşayan bireylerin sağlık ihtiyaçlarına duyarlı olmak ve destek sağlamak olduğunu belirtti. Ayrıca, merkezin çalışmalarını değerlendirmek ve sağlık personelinin göçmenlere olan etkileşimini gözlemlemek amaçlanmıştı.

Bu ziyaret, bayram atmosferiyle geçen bir ziyaret olarak nitelendiriliyor ve bölgedeki göçmenler ile yerel yönetimler arasındaki iş birliğinin güzel bir örneği olarak gösteriliyor. Ziyaretin sonunda, müdürlük tarafından yapılan çalışmalar ve sağlanan hizmetler hakkında bilgi alış verişi yapıldı ve gelecekteki iş birlikleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR