Van Spor FK Göğsünü Elaldı ile Yükseltecek: Yeni Yönetim ve Sponsor Heyecanı!

Van Spor FK'nın yeni göğüs sponsoru "Elaldı" oldu!

Van 23.06.2024 11:37:14 0
Van Spor FK Göğsünü Elaldı ile Yükseltecek: Yeni Yönetim ve Sponsor Heyecanı!
Tarih: 23.06.2024 11:37

VANSPOR FK'NİN YENİ YÖNETİM VE SPONSORUNU DUYURDU

Van Spor FK'nın yeni sezon öncesi gerçekleştirdiği kongreyle yeni yönetimini belirlemesi sonucunda takımın göğüs forma sponsoru da açıklandı. Başkanlık koltuğuna oturan Feyat Kıyak ve yönetimi, takımın yeni göğüs sponsorunun Ömer Elaldı'nın sahibi olduğu Hacıbaba Pastaneleri olduğunu duyurdu.

YÖNETİMDEN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Kongrenin başlangıcında Başkan Feyat Kıyak, mevcut yönetimin yanı sıra sponsorlara ve taraftar gruplarına teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Gölkentliler Taraftar Grubu'nun tepkisine maruz kalan Kıyak, tüm notları içeren konuşma metninde taraftar grubuna da yer verileceğini belirtti. Tasarıdan sonra Başkan Kıyak, taraftarlar grubuna hak ettikleri sevgi ve desteği de dile getirerek, şampiyonluk yolunda şehrin bütün kesimlerini birlik ve beraberlik rüzgarıyla desteklemeye davet etti.

GERGİNLİKLERE RAĞMEN BİRLİK MESAJLARI

Kongrede yaşanan gergin anlara rağmen, Başkan Feyat Kıyak, birlik ve beraberlik mesajlarına devam etti. Vanspor taraftarına olan sevginin altını çizen Kıyak, şampiyonluk hedefine ulaşmak için siyasi, ticari veya ihale gibi beklentiler olmadan tüm şehri bir arada tutma çağrısında bulundu. Başkan, hedeflerinin çocukların umudu olan, tüm güçlüklerle mücadele eden taraftarlara şampiyonluğu yaşatmak olduğunu vurguladı.

Van Spor FK ve yeni yönetiminin hareketli geçen kongresinde, takımın yeni sezona enerji ve yeni sponsorlarıyla güçlü bir başlangıç yapması bekleniyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR