Van Spor FK'da Olağanüstü Kongrede Yeni Başkan Kim Olacak?

Van Spor FK'de yeni yönetim heyecanı. Olağanüstü Kongre toplanıyor.

Van 20.06.2024 14:31:42 0
Van Spor FK
Tarih: 20.06.2024 14:31

KONGRE GÜNÜ YAKLAŞTI

Türkiye'nin köklü futbol kulüplerinden biri olan Van Spor FK, gelecek sezona güçlü bir başlangıç yapmak için kongre sürecini başlatıyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele etmeye hazırlanan AcnTurk Sigorta Van Spor FK'de kongre heyecanı hakim. Takım, yeni sezon öncesi iç yönetime dair önemli kararlar alacak.

İLK TOPLANTIDA ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADI

AcnTurk Sigorta Van Spor FK'nın bu kongreye gelene kadar ki süreçte bazı zorluklar yaşadığı görülmekte. Özellikle bir önceki olağanüstü kongrenin salt çoğunluk sağlanamadığı için ertelenmesi, yarının toplantısının önemini daha da arttırıyor. Kulübün önceki hafta gerçekleştirdiği ve çoğunluk sağlanamaması sebebiyle ertelenen kongresi, şimdi 21 Haziran Cuma günü, yani yarın saat 18.00'da yapılacak. Bu toplantıda yeni yönetimin belirlenmesi bekleniyor.

VANSPOR FK'NİN GELECEĞİ İÇİN ÖNEMLİ KARAR

Yarın gerçekleşecek olan kongrede Van Spor FK'nın yeni başkanını ve yönetim kurulunu seçilecek. Futbol camiası ve özellikle Van Spor FK taraftarları, kongreden çıkacak sonuçları ve yeni yönetimin kimlerden oluşacağını büyük bir merak içerisinde bekliyor. Yarının toplantısı, kulübün geleceği için belirleyici olacak önemli kararların alınacağı bir gün olacak.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR