Van'da Genç Yeteneklerin Zaferi: 'Sağlıklı Gelecek' Ödülleri Sahiplerini Buldu

Van'da "Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek" yarışması renkli görüntülere sahne oldu.

Van 18.04.2024 17:06:04 0
Van
Tarih: 18.04.2024 17:06

Van'da Yetenek Yarışmasının Ödül Töreni gerçekleşti.

Van'da "Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek" adı altında düzenlenen yetenek yarışmasının ödül töreni büyük bir coşkuyla yapıldı. Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen ve Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Yeşilay Cemiyeti'nin iş birliğiyle organize edilen etkinlik, kentteki gençlerin yeteneklerini sergilemeleri için önemli bir fırsat sundu.

KATILIM YOĞUN OLDU

Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri, okul yöneticileri, Yeşilay temsilcilerinin yanı sıra başarı gösteren öğrenciler, onların öğretmenleri ve aileleri katıldı. Yarışma, görsel ve edebi eser olmak üzere iki kategoride gerçekleştirildi ve her eğitim kademesinden öğrenciler yaratıcılıklarını konuşturdu. İl birincisi olan talihli öğrencilere 5000 TL nakit para ödülünün yanı sıra başarı belgeleri takdim edilerek başarıları onurlandırıldı.

AİLELERİN VE ÖĞRENCİLERDEN MEMNUNİYET İFADELERİ

Vansesi Gazetesi'ne konuşan aileler, yarışmanın gençlerin sağlıklı yaşam bilinci ve bağımlılıkla mücadele konusunda önemli bir farkındalık yarattığını ifade ettiler. Böylesine olumlu etkinliklerin, gençler arasında sağlıklı yaşam alışkanlıklarının teşvik edilmesine önemli katkılar sağladığına dikkat çektiler. Ayrıca, ödüllendirilen öğrencilerin başarılarının devamını dileyerek onları kutladılar.

ÖDÜL TÖRENİ VE SERGİ

Öğrenciler, ödüllerini; Van İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nuran Altan Göl, Recep Türk, Çatak İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Sancaklı gibi eğitim yetkililerinin yanı sıra Yeşilay il başkanı Zafer Şahin'den aldılar. Törenin ardından, Van ve ilçelerinde dereceye giren öğrencilerin eserlerinin yer aldığı bir sergi düzenlenerek etkinlik son buldu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR