Van'da Sağlık Hizmetleri Gözden Geçirildi ve Geliştirme Yolları Tartışıldı

Van'da Sağlık Hizmetlerinin Durumu Değerlendirildi Van'daki sağlık hizmetlerinin durumu ve geliştirme yolları, Sağlık Bakanlığı'nın saha koordinatörleri tarafından değerlendirildi.

Van 22.03.2024 00:11:48 0
Van
Tarih: 22.03.2024 00:11

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Sağlık Bakanlığı saha koordinatörleri, SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti. Ziyarette Hastane işleyişi , yeni açılan birimler ve özellikli birimler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. 

Ziyarete İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun , Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Sevcan Sağlam, Hastane Başhekimi Doç. Dr.  Remzi Sarıkaya ve yönetimi eşlik etti.

Ziyaret Van'daki sağlık yönetiminin Bakanlık saha koordinatörleri ile yapıcı bir diyalog ortamı oluşmasına katkı sağladı.

 

 

Toplantılar ve ziyaretlerin, sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi ve vatandaşların sağlık hizmetlerine kolayca erişmelerinin sağlanması için önemi vurgulandı. Bu tür ziyaretlerin, geri bildirim alınması ve sahadaki durumu gözlemleme açısından önemli olduğu belirtildi. 

Sağlık alanında sürekli iyileştirme ve yenileme ihtiyacını karşılamak amacıyla yapılan bu tür etkinliklerin büyük bir katkı sağladığı ifade edildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR