Vanspor Başkanı Kıyak'tan 'Destek Ol, Finale Uçalım!' Çağrısı

Vanlılara çağrı yapan Vanspor Başkanı Ferhat Kıyak, "Van için kenetlenme zamanı!" vurgusu yaptı.

Van 23.05.2024 14:41:07 0
Vanspor Başkanı Kıyak
Tarih: 23.05.2024 14:41

VANSPOR BAŞKANI'NDAN TARAFTARLARA DESTEK ÇAĞRISI

Vanspor Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, TFF 2. Lig Beyaz Grup play-off ilk maçında takımlarının 1461 Trabzonspor karşısında 2-0 mağlup olmasının ardından Vanlı taraftarlara seslenerek destek çağrısında bulundu. Başkan Kıyak, Van halkı ile birlikte hareket etmeyi hedefleyerek takımın play-off yarı final sürecindeki önemini vurguladı.

ŞEHRE OLAN BAĞLILIK VURGUSU

"Şehri Van'a Sözümüz Var. Başaracağız." diyen Kıyak, takımın finale çıkması için Vanlı hemşehrilerinden oluşan bir desteğin şart olduğunu belirtti. Takımın şehir adına verdiği mücadele vurgusunu "İlk günkü aşkla son güne kadar mücadelemiz şehri Van için" ifadeleriyle güçlendiren Kıyak, futbolculara ve teknik heyete olan güvenini ifade etti ve vatandaşları takımlarının arkasında saf tutmaya davet etti. Başkan, "Sizleri; Hep birlikte omuz omuza şehri Van için mücadeleye davet ediyorum." diyerek birlik mesajı verdi.

İNANÇ TAM, DESTEK İSTENİYOR

Kıyak, deplasmanda alınan mağlubiyet sonrası moral bozukluğu yaşamadan Vanlı taraftarların destekleyici yönlerini ön plana çıkarmalarını istedi. İnançlarının tam olduğunu, kendi sahalarındaki maçta seyirci desteğiyle finale çıkacaklarına dair güçlü bir beklenti içinde olduğunu aktardı. Özellikle Vanlılardan gelen desteğin, takım performansına doğrudan olumlu etkiler yapacağını üstüne basarak ifade etti.

TARAFTARIN GÜCÜNE İNANIYORUZ

Başkan Kıyak, Vanlıları takımlarının yanında aktif biçimde yer almaya çağırarak, "Vanlı hemşehrilerimden ricamdır. Bu takımı bağrımıza basalım, futbolcu kardeşlerimi kucaklayın ve sarılın; bizler onlarla başaracağız" demiş ve taraftar gücünün altını çizmiştir. Vanspor Kulüp Başkanı'nın açıklamaları, şehrin futbol takımına olan bağlılığını ve taraftarların birlikteliğinin önemini göstermektedir.

RÖVANŞ KARŞILAŞMASININ ÖNEMİ

Vanspor ve taraftarları için önemli bir dönemeç olan rövanş karşılaşması, rövanş maçının tarihi ve saati ile ilgili bilgi verilerek duyuruldu. 27 Mayıs Pazartesi günü saat 15:30'da yapılacak olan karşılaşma, Vanspor'un kaderini belirleyecek ve yoğun taraftar desteğini arkasına alacak. Bu maç, hem şehir hem de takım adına bir dönüm noktası olacağının sinyallerini taşımaktadır.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR