Vanspor Başkanlık Koltuğu Boş Kaldı: Kongre Çıkmaza Girdi!

Vanspor başkanlık seçimi salt çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi.

Van 15.06.2024 13:52:06 0
Vanspor Başkanlık Koltuğu Boş Kaldı: Kongre Çıkmaza Girdi!
Tarih: 15.06.2024 13:52

VANSPOR'DA BEKLENEN KONGRE GERÇEKLEŞMEDİ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren Vanspor, yeni başkanını belirlemek için kongre kararı almıştı. Ancak akşam saatlerinde bir otelde gerçekleştirilmesi amaçlanan kongre, yeterli çoğunluğun sağlanamaması sebebiyle başka bir tarihe ertelendi. Geçtiğimiz sene şampiyonluğa çok yaklaştıktan sonra bu hamleyi yapan Vanspor, beklenen toplantıyı gerçekleştiremedi.

SALT ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADI, KONGRE ERTELENDİ

Gerçekleştirilmesi planlanan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, kulübün üyelerinden beklenen katılım düzeyine ulaşılamadı. Bunun sonucunda kongre ileri bir tarih olan 21.06.2024'e ertelendi. Aynı yer ve saatte gerçekleştirilmesi planlanan yeni tarihin, kulüpten yapılan açıklamayla kamuoyuna duyurulduğu belirtildi.

VANSPOR'DAN ERTELEME DUYURUSU

Acn turk Vanspor fk kulübü adından yapılan açıklama ile ertelemenin onaylandığı ve yeni tarihin belirlendiği bildirildi. Kulübün resmi açıklamasında, üyelerin beklenen katılımını sağlayamaması nedeniyle bu kararın alındığı ifade edildi. Vanspor taraftarları ve takipçileri, başkanlık seçimi için belirlenen yeni tarihi beklemeye başladı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR