Vanspor Teknik Direktörü Bozkurt: Bir olduğumuz sürece yapamayacağımız şey yok!

TFF 2. Lig Beyaz Grupta Mücadele eden temsilcimiz ACNTurk Sigorta Vanspor FK evinde 1461 Trabzonspor'u 1-0 mağlup ederek şampiyonluk yarışında yerini koruyor.

Spor 19.02.2024 16:20:00 0
Vanspor Teknik Direktörü Bozkurt: Bir olduğumuz sürece yapamayacağımız şey yok!
Tarih: 19.02.2024 16:20 Güncelleme: 19.02.2024 16:48

TFF 2. Lig Beyaz Grupta Mücadele eden temsilcimiz ACNTurk Sigorta Vanspor FK evinde 1461 Trabzonspor'u 1-0 mağlup ederek şampiyonluk yarışında yerini koruyor. Maçın ardından Vanspor Teknik Direktörü Ümit Bozkurt açıklamalarda bulunarak Van halkına mesaj verdi.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta Mücadele eden temsilcimiz ACNTurk Sigorta Vanspor FK, Van Atatürk Şehir Stadyumunda konuk ettiğiki rakipi 1461 Trabzon FK’yı 1-0 mağlup ederek 1.Lig yolunda emin adımlarla yoluna devam ediyor. 

Temsilcimiz Vanspor’un golünü 84. dakikada Hasan Bilal kaydetti. Vanspor aldığı galibiyetle 53 puanla ikinci sıradaki yerini korurken, 1461 Trabzonspor 48 puanla averajla üçüncü sırada yer aldı.

BİR OLDUĞUMUZ SÜRECE YAPAMAYACAĞIMIZ ŞEY YOK!

Maç sonu açıklamalarında birlik ve beraberliğe dikkat çeken Vanspor FK Teknik Direktörü Ümit Bozkurt: “Maçtan önce arkadaşlarımızla şunu paylaşmıştık; Bir olduğumuz sürece kazanabiliriz ve ben taraftarlarımızla bir bütün olunacağı takdirde bizim bu maçı alabileceğimze çok inanıyordum. Bu motivasyon ile taraftarımız ve Van halkının takımında olan bu güzel futbolcu kardeşlerime takım olarak çok güzel bir bütünlük içerisinde maça başladık taraftarımız ve futbolcularımız, takımımız birleşti bütün oldu o bütünlüğün verdiği güç ile Trabzon maçına çok iyi başladık pozisyonlar bulduk tehdit ettik ama golü tam bulamadık. 1461 Trabzon FK sonra dengeyi buldu ilk yarı sonlarında belli bir kısımda, ikinci yarıda da maçın üstünlüğü rakip sahada oynandı ve sağolsun oyuna giren arkadaşlarımda ciddi katkılarıyla, oyuncu arkadaşlarımız formalarına bu şehire yakışır şekilde işi bırakmayarak işi sonuna kadar götürerek her zaman olduğu gibi 90 dakika boyunca hiç durmadan işlerini çok iyi yaparak hak edilmiş bir galibiyeti aldılar emeklerine sağlık. Buraya gelen halkımıza teşekkür ediyorum… Stadı dolduran Vanspor severlere şunu söylemek istiyorum; Gerçekten Van halkı bir bütün olduğu sürece Allah’ın izniyle başaramayacağı, yapamayacağı şey yoktur bizde burada takım olarak o mesajı vermek istiyoruz. İnşallah Van halkı bütün olduğu sürece başaramayacağı bir şey yoktur. Bu maçta yenilseydikde lig bitmiyordu yendik yine bitmedi. Yarış devam ediyor, kendi rakiplerimize saygı duyarak, kendi işimizi arttırarak, gelişerek devam etmeye çalışıyoruz ve işimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi. 


YAZARLAR