Tarih: 06.07.2024 23:08

Vanspor'un Yıldızı Hasan Bilal ile Devam Kararı! Yeni Sezon için İmzalar Atıldı

Facebook Twitter Linked-in

İÇ TRANSFERDE ÖNEMLİ GELİŞME

Vanspor'da yeni sezon öncesi iç transfer hareketliliği devam ediyor. Kulüp, iki sezondur takımın önemli isimlerinden olan ve başarılı bir performans sergileyen futbolcu Hasan Bilal ile olan sözleşmesini yeniledi.

VANSPOR'DAN RESMİ AÇIKLAMA

Vanspor yönetimi, gerçekleştirdikleri iç transferin detaylarını, kulüp resmi açıklaması ile taraftarlarıyla paylaştı. Açıklamada şöyle denildi: "Kulübümüz 2024-2025 sezonu planlaması kapsamında; iki sezondur takımımızın formasını giyen başarılı futbolcu Hasan Bilal ile yola devam kararı almıştır. Yeni sezonda futbolcumuz Hasan Bilal'e başarılar diler, camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz." Vanspor bu açıklama ile iç transferdeki kararlı tavrını gözler önüne sermiş oldu.

BAŞARI GRAFİĞİ YÜKSELEN HASAN BİLAL

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Vanspor, Hasan Bilal'le sözleşme yenileyerek, önemli bir iç transferi daha tamamladı. Kırmızı siyahlı formayla iki sezondur gösterdiği başarılı grafikle dikkat çeken Hasan Bilal, yeni sezonda da Vanspor'un başarıları için ter dökecek. Yönetimin bu hamlesi, takım içi denge ve motivasyonu güçlendirecek bir adım olarak değerlendiriliyor.

 

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —