Bade Natural ile Doğal Güzelliği Keşfet!

Doğal içerikleri cilt bakımı deyince akla ilk gelen markalardan biri olan Bade Natural,ürünlerin içeriğinde bitki özleri ve soğuk sıkım yöntemi ile elde edilen çiçek yağları bulunmaktadır. Doğanın güzelliğini ürünlerine taşıyan B

Yaşam 7.02.2022 10:06:00 0
Bade Natural ile Doğal Güzelliği Keşfet!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Doğal içerikleri cilt bakımı deyince akla ilk gelen markalardan biri olan Bade Natural,ürünlerin içeriğinde bitki özleri ve soğuk sıkım yöntemi ile elde edilen çiçek yağları bulunmaktadır. Doğanın güzelliğini ürünlerine taşıyan Bade Natural cilt, vücut ve saç bakım alanında kullanabileceğiniz geniş ürün yelpazesine sahiptir.

Soğuk sıkım yöntemiyle üretilen ürünler bitkilerdeki yaprak, kabuk, çiçek ve kök gibi kısımlardan elde edilerek hazırlanmıştır. Özellikle cilt bakım alanında geliştirilen ürünler sıklıkla tercih edilmektedir. Ürünlerin genel olarak özelliklerine bakacak olursak;

  • Yüksek kalite standartlarında doğal bileşenlerle hazırlanmıştır.
  • Ürünlerin içeriğinde bitkisel yağlar ve doğal vitaminler bulunmaktadır.
  • Paraben, alkol, sentetik boya gibi zararlı koruyucu maddeler içermez.

Bade Natural cilt bakım ürünlerini yakından inceleyelim…

Bade Natural Gül Suyu

Geçmişten günümüze kadar gelen ve popülerliğini asla kaybetmeyen gül suyu cilt bakımının olmazsa olmazları arasında yer almaktadır. Bade Natural gül suyu %100 saf gülsuyu toniktir. Su buharı distilasyonu ile elde edilmektedir. Geliştirilmiş içeriği cildi yatıştırır ve canlandırır. Sprey formülü sayesinde pratik uygulama sağlar. Yapmanız gereken sadece gözlerinizi kapatarak 15-20 cm uzaklıktan püskürtmek! Yaz aylarında buzdolabında muhafaza edebilirsiniz.

Bade Natural Doğal Kuşburnu Özlü Serum

Leke ve ton farklılıkları için geliştirilmiş cilt bakım serumudur. İçeriğindeki kuşburnu çekirdeği yağı ciltteki leke görünümünü gidermeye yardımcı olur. Yeni leke oluşumunu önler, cildi nemlendirir. %100 doğal kuşburnu özü cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olurken aynı zamanda cildi yaşlanma karşıtı da bakım yapar. Geliştirilmiş formülü sayesinde cilt daha aydınlık ve canlı bir görünüme kavuşur. Sizde Bade Natural yorumları inceleyebilirsiniz.

Lavanta Özlü Doğal Sabun

Lavanta özlü sabun cildi temizler ve beslemenize yardımcı olur. İçeriğinde bulunan zeytinyağı cildinizin nem seviyesini dengeler. Lavanta yağı ise ciltte rahatlatıcı bir etkiye sahiptir. Bu sabun ile cilt bariyerini güçlendirir, yeniler ve canlı bir görünüme ulaşırsınız.

 

Bade Natural güneş kremi, Bade Natural çay ağacı yağı ve daha fazla ürün seçeneğini Dermokozmetika’da bulabilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla hemen sahip olabilirsiniz.


YAZARLAR