Jawline Dolgu

Çene bölgesinin ucundan başlayarak kulak önüne kadar yapılan dolgu uygulamasına jawline dolgu denir. Çenenin iki kısmının da daha belirgin olması için bu uygulama yapılmaktadır.

Yaşam 29.04.2022 11:07:00 0
Jawline Dolgu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Çene bölgesinin ucundan başlayarak kulak önüne kadar yapılan dolgu uygulamasına jawline dolgu denir. Çenenin iki kısmının da daha belirgin olması için bu uygulama yapılmaktadır. Yüz bölgesinin daha estetik görünmesi amacıyla yapılan uygulama sayesinde çene hatları ve uç kısımları belirginleşiyor. Cinsiyet fark etmeden hem kadın hem de erkek yetişkinlere uygulama yapılabilir. Çene köşelerinin belirginleşmesi ile kişinin estetik problemleri ortadan kaldırılır.

Jawline Dolgu Kalıcı mi?

Dolgu estetiği trend hale gelmiş operasyonlardan biri olarak jawline dolgu sayesinde kişilerde olan çene kontörü daha da belirginleştirilir. Çene kısmını daha net bir görünüme sahip olması amacıyla yapılan işleme talep oldukça fazladır. Uygulamanın kalıcılık suresi yapısal duruma ve kişinin özelliklerine bağlı olarak farklılık gösterebiliyor. Genel anlamda dolgunun kalma süresi 12 ay ile 18 ay arasında değişebiliyor. Lifting etkisi yaratan dolgu kalın bir dolgudur.

İşlemin yapılmasından yaklaşık 1 haftalık süre içinde ilgili bölgede ödem ve sertlik görülebilir. Ortalama 2 hafta sonra uygulanmış olan dolgu dokular ile uyum sağlayarak yumuşayacak. Eksiksiz bir şekilde tedavi yapılmışsa olumlu etkiler meydana gelir. Ödemlerin geçmesinden sonra belirgin yüz hattı ortaya çıkar. Uygulamanın kalıcı olmasına kişinin yaşı da etki ediyor ve kullanılan dolgu miktarı kalıcılığı etkiliyor.

Jawline Dolgu Fiyatları

Uygulama esnasında kullanılan dolgu miktarı ve dolgunun türü dikkate alındığında fiyatlarda değişiklik olabiliyor. Hyaluronik asidin doğal bir madde olmasından kaynaklı olarak işlemin etkileri uzun süreler boyunca devam edebiliyor. Daha kalıcı olabilmesi amacıyla dolgu malzemesinin kaliteli olması önemlidir. Dolgu malzemesinin kalitesi fiyatlara etki eden başka bir faktördür. Jawline dolgu için https://www.dryusuftopal.com/jawline-dolgu/ adresine gelebilirsiniz.

 


YAZARLAR