Aslı Hatun ÖZACAR


Kopsun Kıyamet..!

Kopsun Kıyamet..!


 En Büyük Oyun

“Onlar toplu olarak sizinle savaşmazlar, ancak müstahkem şehirlerde yahut surların ardında sizinle savaşmak isterler. Kendi aralarındaki çekişmeleri oldukça çetindir. Sen onları toplu sanırsın, oysa onların kalpleri dağınıktır. Öyledir, çünkü onlar aklını kullanmayan bir topluluktur.” (Haşr, 59/14)

Ayeti kerimede bahsedilen 'onlar' yanı Yahudiler İslamın ve Müslümanların en büyük düşmanları nitekim çağlar boyunca bu İslam düşmanlığını sergilemiş Müslümanlara her türlü katli vacip görmüşlerdir.

Peki kimdir bu Yahudiler ve amaçları nedir?


Yahudiler Kuran'ı Kerim'de İsrailoğulları olarak geçen kavimden olup Tevrat'ı (değiştirilmiş) kendilerine yol gösterici benimsemiş hatta İsrail (mana olarak tanrıyı yenen) olarak bu ismide siyonistler Tevrat'tan almışlardır onlara göre  haşa Tanrı'dan güçlüdürler

Amaçları nedir .?


İsrail inanışlarına göre Tevrat'ta kendilerine va'd edilen topraklar ki bunun içerisinde Türkiye'nin güneydoğusu da mevcuttur bu topraklara tekrar sahip olup büyük İsrail imparatorluğunu kurdukları Zaman inandıkları tanrıları onları cennetle müjdelemiştir. Günümüzde baktığımız zaman Filistin topraklarını işgal etmelerinin ve İslama en büyük düşmanlıkları da bu yüzdendir ..

Gelelim Suriye'ye karşımızda bu kadar birleşmiş şer odakları varken ve bunlar İsrail'in hedefine ulaşması için İslam dünyasına Savaş açmışken ki ( İsrail'in bağımsızlığını ilk kabul eden Amerika birleşik devletidir ) ve biz kardeşiz ümmetiz naraları atarken yanıbaşımızda katledilen kardeşlerimize, uzaktan ah vah yazık oldu demekle yetineceksek,o vicdan ve Müslümanlığımızın muhasebesini gözden geçirmemiz gerekir diye düşünüyorum...

Evet oyun büyük..!!


Oyun para pul, petrol rezerv değil oyun İslam üzerine ve oyun Haç ile hilal üzerine ..

Şahsi fikrimdir ki biz Suriye'ye girmelimiyiz,girmemelimiyiz sorusu yerine şimdiye kadar neden girmedik ve neden geç kaldık sorgusu olmalıydı,eğer ben Müslümansam ve benim yanıbaşımda kardeşlerim katlediliyorsa ve bende tehdit ediliyorsam kimse kusura bakmasın bu durumda milliyetçilik kasıp bana dokunmayan yılan bin yaşasın oyununu oynamamalı kimse.

Eğer bugün İslam sancağı altındaysak ve İslam için benim Peygamber'imin (svs) kanı o topraklara düşmüş mübarek dişi kırılmışsa Hz.Hamza şehit olmuşsa ,günümüzde Suriye'de ki bacılarım tecavüz edilip çocuklarımız katl ediliyorsa ve biz buna 3 maymunu oynayalım diyorsanız Müslüman kimliğinizi bi daha sorgulayın derim ...

Gün birlik günü ,gün İsrail'in oyununu bozma günü ,gün ümmet olabilme günü, Müslümanlar Yahudilerle savaşacak İslam kazanacak ve kıyamet ondan sonra kopacak.

İslam ve Müslümanlık tehdit altında ise KOPSUN ARTIK KIYAMET...!! 

Varsan sesini yükselt,yoksan sonsuza kadar sus..!!!