“Spor Van” Projesinin Lansmanı Yapıldı

Van Valiliğimiz tarafından hayata geçirilen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonluğunda yürütülecek olan “Spor Van” projesinin lansman açılışı ve kulüplere malzeme dağıtım töreni yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Van 21.10.2022 15:24:39 0
“Spor Van” Projesinin Lansmanı Yapıldı
Tarih: 21.10.2022 15:24

VANGÖLÜ TV ÖZEL

Sporu ve sporcuyu her zaman desteklediklerini belirten Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı şunları söyledi:

Bugün spor Van projesini açılışını başlatıyoruz. Van’ımıza ve çocuklarımıza hayırlı olsun. Spor Van projesinin ana fikri şu her bir öğrenci ya bir spor dalıyla uğraşmalı ya da bir spor dalının iyi bir izleyicisi olmalı. Sporu ve sporcuyu seven, sportif faaliyetleri destekleyen bir olarak Spor Van projesini destekliyorum.

Kısaca sporu seven 7’den 70 herkesle beraber ya her çocuğun bir spor dalıyla uğraşmasını sağlayacağız ya da bir spor dalının iyi bir izleyicisi olmasına destek vereceğiz. Devletimizin ve milletimizin bütün imkânlarını “Spor Van” projesi için kullanmaktan büyük mutluluk duyacağız. Bu projenin başarılı olacağına inanıyorum ve bütün yetkililere çok güveniyorum. Bu projeye canla başla sahip çıkmamız lazım. Aynı zamanda Gençlik ve Spor Bakanlığı İle Milli Eğitim Bakanlığımız da bu projeyi destekliyor.

“SPORLA İLGİLİ BÜTÜN İYİ VE GÜZEL İŞLERDE YANINIZDA OLACAĞIZ”

Bizlerde sporla ilgili bütün iyi ve güzel işlerde yanınızda olacağız. Malzeme tedariklerini yapacağız, diğer siparişleri de verdik. Bunun dışında bütün okullarda voleybol ve basketbol sahalarını yapıyoruz bitireceğiz. Van merkeze 6 tane ilçelere de 8 tane olmak üzere toplam 14 tane butik yüzme havuzu ve 17 tane de kapalı spor salonu yapacağız.

Ayrıca Spor Van projesi anısına her ilçeye bir voleybol, basketbol, tenis kortu ve halı saha yapacağız. Bu projeyi 5 yıl devam ettirelim Van’ımızın çocukları hem bölgesel hem ulusal hem de uluslararası anlamda bütün madalyaları alacaklardır.

Kaynak: Vangölü Tv


Haber Kaynak : Van Gölü TV

YAZARLAR