Yarız, “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Siyasi Partisi Olma Onurunu Yaşıyoruz”

Yeniden Refah Partisi Van il başkanlığı tarafından basınla tanışma ve gündem değerlendirme toplantısı yapıldı.

Van 21.10.2022 12:33:40 0
Yarız, “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Siyasi Partisi Olma Onurunu Yaşıyoruz”
Tarih: 21.10.2022 12:33

VANGÖLÜ TV ÖZEL

Yeniden Refah Partisi Van il başkanlığı tarafından basınla tanışma ve gündem değerlendirme toplantısı yapıldı.

İl Başkanı Göksal Yarız, basına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Sizlerin de Bildiği gibi 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih ERBAKAN Beyefendinin katılımıyla 1. Olağan kongremizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Kongreden Sonra il yönetimimiz ve ilçe başkanlarımızla sizlerle bir arada olduğumuz için mutluyuz.

“GENÇ VE HEYECANLI BİR PARTİYİZ”

Malum Önümüzde Türkiye Gündemini Meşgul Edecek Bir Genel Seçim Çalışması var.  Bizler Yeniden Refah Partisi Olarak İlk Defa Bir Seçime Gireceğimiz İçin Genç Ve Heyecanlı Bir Partiyiz.

Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Siyasi Partisi Olma Onurunu Yaşıyoruz. 300 bine yakın Yargıtay kayıtlı ve Elimizde Islak İmzalı 500 Bin Üzerinde Üyemiz var. Aylık Olarak 30 Bin Yeni Üye Kaydı Gerçekleştiriyoruz Halkımız Çözümün Yeniden Refahta, Milli Görüşte Olduğunu Kabul Etmiş ve Benimsemiştir. Bunun En Net Sonucunu 2023 Seçimlerinde Göreceğiz.

“HER GÜN ZAM VE YOLSUZLUKLARIN YAPILDIĞI BİR DÖNEM YAŞIYORUZ”

Malum İktidar Artık Sonun Geldiğini Anlamış ve tüm sıkıntılara göz yummuş kulak tıkamıştır. Türkiye Tarihinde Hiç Kimseye Nasip Olmamış Yetkilerle Ülkeyi Yönetemeyen Yorgun İktidarın Gidişi Milli Görüş İle Gerçekleşecektir.

Şimdi Değerli Basın Mensubu Arkadaşlar Türkiye Gündeminden Çok Van Gündemini Değerlendirmek İsteriz Çünkü Türkiye Gündemine Neresinden Bakarsanız Bakın Elinizde Kaldığını Göreceksiniz. Her Gün Zam ve Yolsuzlukların Yapıldığı Bir Dönem Yaşıyoruz. En son örneği KPSS sınavıdır.

“18 MADDE VAN İÇİN TAMAMEN HAYAL KIRIKLIĞIDIR”

Değerli Basın Mensubu Arkadaşlar Van Bizim Evimiz, Van Bizim Her şeyimiz Bizler ve Sizler Bir Arada Durmazsak Van Diye Bir Şey Olmayacak.  Kararlı Ve İstikrarlı Olmalıyız.

 Bakın Türkiye’nin Hiç Bir İlinde Örneği Olmayan 18. Madde Van’da Belirli Bir Kesime Rant Sağlamak İçin En Katı Şekilde Uygulanıyor. Bunda En Çok Zararı da Vanlı Kardeşlerimiz görüyor. 18. Madde Vana Uygulanmış Bir Yüz Karasıdır. 18 Madde Ahmet Amcanın Yıllardır Çalışıp Aldığı 500 Metre Kare Arsasının Elinden Zorla Alınmasıdır. 18 Madde Van İçin Tamamen Hayal Kırıklığıdır. 

Buradan Siz Değerli Basın Mensubu Arkadaşlarımız Aracılığıyla İlgili Bakana Ve Sayın Erdoğan’a Sesleniyoruz Lütfen Bu Yanlıştan Dönün Vanlı Kardeşlerimizi Mağdur Etmeyin…

“İCRALARA GELİNCE İNSANLARI MAĞDUR EDEN VASKİ NEDEN ÇALIŞMIYOR”

18 Maddenin Yanı Sıra Van Edremit Yeni Mahallede Bir Sokağın Suyu Yoktur. Defalarca Edremit Belediyesine Büyükşehir Belediyesine Kaymakamlığa, Valiliğe Gidilmesine Rağmen O Sokağımıza Su Verilmiyor. İcralara Gelince İnsanları Mağdur Eden Vaski Neden Çalışmıyor?

 Vaski’nin Sadece Görevi Ortak Banka Hesabı Açıp Vatandaşları İcra Yoluyla Mağdur Etmek midir? Vaski Üzerinden Bazı Çarpıcı Vahim İddialar Var?  Yandaş 10 Avukata Verilen Yetkilerle Su Borcu Olan Vatandaşları İcra Yöntemiyle Korkutup Belirledikleri Ortak Hesaba Para Yatırmaları İstenmektedir. Bu Konu İle İlgili Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili, Van Valisine Soruyorum Bu İddialar Doğrumu? Bu Şekilde Bir Banka Hesabı Var mıdır?  Neden 10 Tane Yandaş Avukata Görev Verildi? Neden Van Barosundan Kura İle Avukat Seçilmedi?  İdarecilere Sesleniyorum Hesap Günü Gelir Lütfen Vicdanlı Olun.

Ayrıca Van’da yapılan ve Van gölünü kirlenmekten kurtaracağı söylenen arıtma tesisi bölgede yaşayan vatandaşlarımızın temiz hava solumasına engel oluşturmuştur. Bölgede yaşayan vatandaşlar yazın nasıl gelip gittiğini anlamadılar. Gelen kötü kokulardan kaynaklı yaz boyunca kapı pencerelerini kapalı tuttular. Yeniden Refah belediyelerinde susuz ev, kötü koku saçan hiçbir yapı kalmayacak.

“LGBT DERNEKLERİNİN KAPATILMASINA, YÖNELİK DERHAL BİR ÇALIŞMA İLE YASALAŞTIRILMASI GEREKMEKTEDİR”

Buradan sizler aracılığıyla gençlik ve spor il müdürlüğüne teşekkür etmek istiyorum. mohsen namjoo adlı şahsın konseri için tahsis edilen yerin iptali kararı yerinde ve doğru bir karardır.

Hükümete, mecliste gurubu olan tüm siyasi partililere sesleniyorum Meclisin açıldığı ilk gün SMA hastası yavrularımızın tedavi masrafları SGK kapsamına alınması için çalışma başlatılmasına, cinsiyet değiştirmenin SGK kapsamından çıkarılmasına, aile yapısını bozan LGBT derneklerinin kapatılmasına, yönelik derhal bir çalışma ile yasalaştırılması gerekmektedir.

 Ayrıca artan maliyetlerden kaynaklı mıdır bilmem ama buradan ev ve işyeri kiracısı olan mülk sahiplerine sesleniyorum Vanlıların deyimiyle kendinizi ALLAH’tan etmeyin kira artışınızı minimum seviyede tutun bugün yarın yüz yüze bakacaksınız bu dünyanın birde hesap günü olacak kiracıların çocuklarının 3 kuruşuna göz dikmeyin…

Buradan tüm halkımıza açık çağrımızdır. 1.kırk yılda yapılanlar 2. Kırk yılda yapacaklarımızın teminatıdır. Gün yeniden Refah günüdür. Gün yeniden Milli görüş günüdür.

KAYNAK: VANGÖLÜ TV


Haber Kaynak : Van Gölü TV

YAZARLAR